Bunică şi nepot, pe patul de spital după un accident

Au plecat în vacanţă şi au ajuns la spital după ce au fost implicaţi într-un eveniment rutier. Este vorba de trei persoane din Bucureşti printre care şi un copil de numai 10 ani. Aceştia se îndreptau spre Herculane, dar în apropierea localităţii Tismana autoturismul în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi după ce s-a răsturnat s-a oprit într-un pom vrând să evite un câine. În urma impactului bunica şi nepotul ei au ajuns la spital cu multiple traumatisme.

 „Veneam de la Bucureşti şi mergeam la Herculane că aveam rezervare acolo pentru concediu. Ne-a ieşit un câine în faţă, am vrut să-l evit, maşina a intrat în derapaj, ne-am răsturnat, iar apoi ne-am oprit într-un pom. Dacă ştiam mai bine îl loveam că nu făceam mare lucru la maşină şi nu ajungea nimeni la spital. Acum din maşină nu mai pot scoate nimic. O duc la fier vechi”.

Cei care au văzut cum s-a întâmplat totul au rămas uimiţi şi în acelaşi timp s-au speriat. „Totul s-a întâmplat din cauza unui câine care le-a tăiat calea. Au vrut să-l evite şi s-a întâmplat nenorocirea asta. Noi ne-am speriat. Am oprit imediat să le dăm primul ajutor. Drumurile sunt pline de tot felul de animale, câini, vaci, cai. La noi ca la nimeni.”

Bunica şi nepotul au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Bunicul, şoferul autoturismului, a refuzat să i se acorde îngrijiri medicale. „Am fost solicitaţi să acordăm primul ajutor la trei victime implicate într-un eveniment rutier. Ne-am deplasat la faţa locului cu trei ambulanţe. Am preluat o femeie şi un băieţel care erau stabili, dar prezentau multiple traumatisme. Şoferul a refuzat primul ajutor. Sunt stabili şi în afara oricărui pericol”.

Din primele cercetări ale poliţiştilor ajunşi la faţa locului au confirmat că accidentul s-a produs pentru că au vrut să evite un maidanez.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: