Bunicii cer arestarea romilor care le-au răpit nepoata în Italia

Bunicii minorei dispărute în Italia îi vor după gratii pe cei care au luat-o pe Roberta Buză de lângă părinții ei. În acest moment, fata este la Tismana alături de bunicii paterni, care vor să o ducă pe aceasta la un control ginecologic, să se asigure că totul este în regulă. Bunicii sunt convinși că, dacă acest caz nu era mediatizat, nepoata lor ar fi ajuns la cerșit, împinsă de familia de rromi care a adus-o din Italia în România.

După ce a ajuns în casa bunicilor de la Tismana, Roberta Buză s-a liniștit și le-a povestit acestora cum s-a întâmplat totul, mai ales că nu a plecat de bună voie, ci a fost mințită că o vor urma în țară părinții ei, după câteva zile. „După ce am adus-o acasă și s-a liniștit fata, mi-a povestit că țiganii care au răpit-o în Italia erau vecini cu părinții fetei. Pentru că se cunoșteau, au mințit-o pe fată că o aduc în țară și după câteva zile vin și părinții și frații ei. Când băiatul meu a văzut că-i lipsește fata, dar și vecinii țigani, i-a sunat și aceștia au recunoscut că au fata. Roberta a fost obligată să spună că a trăit rău cu părinții”, a povestit bunica fetei

Vor să-i facă investigații medicale

Bunicii Robertei Buză vor să o supună pe aceasta unui examen ginecologic, să se asigure că totul este în regulă și nu i s-a întâmplat nimic cât timp a fost în compania cetățenilor rromi. „Când facem rost de bani, o să o ducem la medic, să o vadă un ginecolog, să nu i se fi întâmplat ceva fetei. Am cheltuit 5 milioane când ne-am dus după ea și nu mai avem. Când am luat-o de acolo era murdară, vai de capul ei, nespălată și leșinată de foame. I-au dat și polițiștii ceva de mâncare, a precizat Buză Elena.

Îi vor pe rromi după gratii

Bunica Buză Elena este decisă să le facă plângere penală cetățenilor rromi care i-au adus nepoata în țară, însă se teme pentru siguranța fiului ei care este amenințat în Italia. Bunica fetei este convinsă că Roberta ar fi trebuit să ajungă la cerșit, dacă nu era găsită la timp. „Eu vreau să le fac plângere țiganilor care au răpit-o, pentru că voiau să o ducă la cerșit, pentru că ei cu asta se ocupă. Mi-a spus nepoata mea că au avut o mașină cu care cară copiii. Poliția trebuie să se autosesizeze. Ne e normal să intre în țară cu un copil minor, cu pașaport expirat și fără părinți, și nimeni să nu-i întrebe de nimic. Voiau să o ducă și pe nepoata mea la cerșit. Poliția trebuie să facă dreptate. Eu vreau să-i dau în judecată, dar îmi este frică pentru copilul meu și familia lui, că au rămas în Italia printre ei”.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: