Burchel (ARD): „Sunt pregătit să fac faţă adversarilor politici”

Nicolae Burchel, candidatul ARD pe Colegiul 5 Rovinari, se pregăteşte de campania electorală. Acesta spune că nu se teme de nici unul dintre adversarii săi politici şi că se bazează pe un dialog cu oamenii din “zona grea”. Burchel este pregătit pentru a-şi susţine campania electorală  şi din punct de vedere financiar.

Rep.: Veţi candida pe Colegiul 5. Ce anume v-a făcut să intraţi în cursă?

N.B.: Într-adevăr, sunt nou în politică. M-am decis să intru în cursa electorală, întrucât sunt revoltat faţă de ceea ce se întâmplă în lumea politică. Nu pot să văd cum toţi incompetenţii ne conduc vieţile.

Rep.: Vă cunoaşteţi contracandidaţii, ce părere aveţi despre ei?

N.B.: Îmi cunosc contracandidaţii, dar nu mă tem de nici unul dintre ei. Eu voi veni cu idei în plus faţă de aceştia. Îi voi întreba pe oameni dacă sunt mulţumiţi de ceea ce au făcut cei dinaintea mea şi dacă merită să le mai dea votul.

Rep.: Ce strategie aveţi în campanie?

N.B.: În primul rând îmi doresc să fie o campanie elegantă, curată şi centrată pe descoperirea oamenilor vrednici care trăiesc din munca proprie. Mă bazez pe un contact direct cu oamenii din zona grea, cei care poartă grija zilei de mâine.

Rep.: Sunteţi pregătit şi din punct de vedere financiar pentru campania electorală?

N.B.: Sigur că da. Sunt pregătit să-mi susţin financiar campania. Toate resursele mele financiare vin din munca mea de 20 de ani de avocatură în care am reprezentat companii multinaţionale ce au investit în România. Nu am avut nici un contract cu statul şi am muncit pentru bani.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: