Bursa locurilor de muncă

Noapte astronomică pentru gorjeni

Gorjenii sunt aşteptaţi în această noapte la o călătorie astronomică. Noaptea Internaţională pentru Observarea Lunii este sărbătorită în toată lumea, evenimentul fiind organizat şi <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la Bumbeşti Jiu de către Societatea Astronomică Română de Meteori, filiala Gorj şi Societatea Română pentru Cultură şi Ştiinţă “Tineri pentru Viitor”. Astfel, din incinta Şcolii Generale din localitate se poate observa luna, toată noaptea, cu ajutorul telescoapelor şi ale lunetelor. (D.M.)

Bursa locurilor de muncă

26 de agenţi economici din judeţ şi-au anunţat prezenţa la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi ce are loc vineri, 24 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu jiu. Aceştia oferă locuri de muncă în domeniul asigurărilor, administrativ precum şi de bucătar, ospătar şi paznic. Angajatorii care au locuri de muncă vacante îşi pot anunţa prezenţa la bursă până pe data de 23 septembrie. (L.G.)

Infractori prinşi

Poliţiştii TF au dat de urma celor care au furat 16 metri de contraşină dintre staţiile Gilort şi Floreşti precum şi bucăţi de şină de la staţia CF Ţânţăreni. Este vorba de doi fraţi,  Ioneluş şi  Constantin P 26 respectiv 30 de ani. Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Prejudiciul, în valoarea de 110 milioane lei vechi a fost recuperate în proporţie de 80%, poliţiştii găsind calea ferată la un centru de colectare a fierului vechi din Filiaşi. Tinerii riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 şi 15 ani. (L.G)

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: