Buzzz! Călinoiu a devenit blogger

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a intrat şi el în lumea bloggerilor, după ce şi-a creat un site personal. Ion Călinoiu promite să îşi prezinte de acum încolo gândurile şi opiniile la adresa www.ioncalinoiu.wordpress.com. Acesta are deja postat acolo un mesaj de întâmpinare a celor care îi vor vizita pagina de internet şi vor dori să îi lase un mesaj. Vizitatorii pot să găsească la adresa respectivă inclusiv informaţii din biografia şefului Consiliului Judeţean, precum şi fotografii cu acesta.

„Am conceput acest blog nu din dorinţa de a mă alinia unei „mode”, foarte apreciată în special de tineri, ci pentru a avea o modalitate interactivă de comunicare cu gorjenii, de aici sau din alte colţuri de ţară sau lume, cu toţi cei care pot contribui cu idei, propuneri sau simple păreri la schimbarea a ceea ce este învechit, urât, mediocru sau nepotrivit cu dorinţa de mai bine a oamenilor.

Gorjul este un judeţ binecuvântat de Dumnezeu. Oriunde ai merge, în culmea Parângului sau pe Valea Amaradiei, prin pădurile Tismanei sau în lunca Gilortului vei găsi locuri care să te încânte, să te facă să iubeşti Gorjul şi pe oamenii săi. Iar dacă va fi să cercetezi ce au creat aceşti oameni timp de sute de ani, aproape că nu vei şti ce este mai demn de admirat: bisericile din lemn, scoarţele şi iile gorjeneşti sau măiestria cioplitului în lemn, ridicată la rang de artă universală prin transpunere în piatră de către inegalabilul Constantin Brâncuşi…. Vă voi propune anumite teme de discuţie, pe probleme de importanţă deosebită, pentru care aştept opiniile specialiştilor, tehnicienilor, a oamenilor cu experienţă din domeniul respectiv. Vă aştept comentariile pe această pagină, care îmi doresc să intermedieze, într-un mod mult mai eficient şi rapid, contactul cetăţenilor cu preşedintele Consiliului Judeţean Gorj şi, de ce nu, cu omul Ion Călinoiu”, spune şeful CJ Gorj în primul său comentariu, comentariu în care nu uită să laude şi strategia de dezvoltare a judeţului aprobată cu un an în urmă şi ale cărei efecte benefice încă nu se văd.

Ion Călinoiu este ultimul dintre liderii aflaţi în fruntea judeţului care îşi face un blog. Prefectul Victor Banţa a dat tonul în domeniu încă dinainte de a fi în funcţie. Acesta şi-a abandonat însă pagina de internet de câteva luni, motivând că nu mai are timp să se ocupe de ea şi că nici nu doreşte să-i fie interpretate vorbele. Primarul Florin Cârciumaru are şi el un blog prin intermediul căruia comunică virtual cu cei care îi vizitează pagina de internet. De asemenea, deputatul Victor Ponta are un blogg încă de la primul mandat de parlamentar, pagina sa de internet nestârnind însă comentarii aşa cum s-a întâmplat în cazul altor politicieni din PSD.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: