Cabinete ORL şi Ortopedie în Ambulatoriul Spitalului Novaci

Cabinete ORL şi Ortopedie vor funcţiona în cadrul Ambulatoriului de la Novaci începând cu data de 1 martie. Medicul ORL, Alina Mischie, şi-a început deja activitatea la Spitalul Novaci, iar luna viitoare este aşteptat şi medicul specialist pe Ortopedie. Potrivit managerului Emil Grigore, în această primăvară se va extinde şi structura spitalului cu încă două secţii: ORL şi Cardiologie. În momentul de faţă, bolnavii care au nevoie de îngrijiri medicale specifice celor două compartimente sunt trimişi la alte spitale.

Ambulatoriul Spitalului Orăşenesc Novaci funcţionează, în prezent, cu patru cabinete: pediatrie, medical, chirurgie şi ginecologie. „În această perioadă aşteptăm aparatura pentru cabinetul ORL. Medicul specialist pentru acest cabinet a fost deja angajat, iar în luna martie aşteptăm un medic ortoped  de la Bucureşti. Cabinetul ORL va funcţiona zilnic între orele 7.30-14.30”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

Tot din această primăvară vor funcţiona secţii noi şi în cadrul spitalului. „Vom avea o secţie ORL şi în cadrul spitalului. Aceasta va funcţiona în cadrul secţiei chirurgie şi va avea 5 paturi. De asemenea, vom amenaja o secţie Cardiologie la Medicală tot cu 5 paturi. La ora actuală bolnavii care au nevoie de îngrijiri la Cardiologie şi ORL îi trimitem la alte spitale”, a declarat Emil Grigore. În momentul de faţă,  Spitalul Orăşenesc Novaci funcţionează cu secţia pentru cronici, medicală, chirurgie, ortopedie, ginecologie, neonatologie, balneofizioterapie şi pediatrie.

O altă noutate este aceea că, începând cu această lună, laboratorul şi radiologia funcţionează în două schimburi. „Până acum se lucra într-un singur schimb. Am luat această decizie pentru că în condiţiile în care laboratorul şi radiologie funcţionează în două ture se pot face mai multe foi de zi, în funcţie de analizele necesare”, a menţionat managerul Spitalului Novaci.

Vizualizări: 1,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: