Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cădere fără precedent a producției de cărbune

Pandemia a dus la o scădere a producției industriale și implicit a consumului de energie. Prima a ieșit din piață energia pe cărbune, pentru că este mai scumpă decât alte tipuri de energie. Așa se facă că, în ianuarie 2021, producția de cărbune a fost cu aproape 20% mai mică decât în aceeași lună a anului trecut.

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în prima lună a acestui an, 235.800 de tone echivalent petrol, fiind cu 17,8% mai mică faţă de cea din perioada similară din 2020, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică.
În perioada menţionată, România a importat cărbune, dar cu 62,1% mai puţin faţă de cantitatea importată în perioada similară a anului anterior.
Conform strategiei energetice naţionale, producţia totală de cărbune va continua să scadă în fiecare an.

Vizualizări: 5,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: