Călătorii CFR, amendaţi de poliţişti

Poliţiştii gorjeni au efectuat o serie de controale în complexul Staţiei C.F. Tg-Jiu şi pe trenurile de călători, cu participarea jandarmilor, inspectori C.F.R. şi inspectori I.T.M pentru limitarea călătoriei frauduloase, cerşetoriei, muncii la negru şi pentru prevenirea furturilor din infrastructura C.F.R. Au fost constatate 8 fapte de natură contravenţională, valoarea amenzilor aplicate  fiind de 1.150 lei. De asemenea, au fost patrulate 16 staţii C.F.R. şi 22 trenuri de călători fiind depistaţi un număr de 51 călători frauduloşi de la care au fost încasate suprataxe în valoare de 2.170 lei.

Stiri pe scurt

Au pus în pericol un tren

La un punct de lucru al unei societăţi comerciale din Plopşoru, au fost identificate componente posibil sustrase din infrastructura C.F.R.  .

Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că piesele respective provin de la un pod C.F.R., situat între staţiile C.F.R. Turceni-Borăscu, fiind sustrase de trei tineri cu vârste cuprinse între 22-26 ani, toţi din comuna Bolboşi, judeţul Gorj şi valorificate la acest centru de colectare deşeuri metalice. Bunurile au fost restituite unităţii păgubite, iar împotriva celor trei persoane s-au întocmit acte premergătoare urmăriri penale pentru comiterea infracţiunii de sustragere componente de la infrastructura feroviară.

Minor fugit din centru de asistenţă socială

Poliţiştii au identificat un minor de 13 ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, care nu-şi justifica prezenţa în staţia C.F.R. Tg. Jiu. Din verificări s-a stabilit că acesta a plecat de la Casa de tip Familial Debarcader din municipiul Tg-Jiu. Minorul a fost încredinţat reprezentanţilor instituţiei. Tot atunci a fost depistată o persoană care, deşi avea capacitatea de a muncii, apela la mila publicului călător. Aceasta a fost sancţionată contravenţional.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: