Călinoiu, absent la şedinţa convocată de Andrei

IonCălinoiu a lipsit de la ultima şedinţă a Colegiului Prefectural convocată de Liviu Andrei pentru acest an. Prefectul a ţinut să se întâlnească într-un cadru cât mai degajat cu toţi colaboratorii săi de la nivel de judeţ, pentru a le transmite tuturor sărbători fericite şi la mulţi ani. Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, liberalul Radu Angheloiu, au onorat invitaţia prefectului, absent fiind, în schimb, preşedintele Ion Călinoiu. Andrei a remarcat că în sală nu au ajuns nici primarii din Rovinari şi Motru, cu care a menţionat că a avut o colaborare foarte bună în acest an.

Absenţa şefului Consiliului Judeţean se produce în contextul în care, cu puţin timp înainte de sărbătorile de iarnă, prefectul i-a promis lui Călinoiu că va avea în 2010 război dacă îşi doreşte aşa ceva. Andrei a menţionat însă acum că îşi doreşte o bună colaborare cu toate instituţiile din judeţ, prioritatea sa pentru anul viitor fiind asigurarea unui buget cât mai mare pentru toate serviciile deconcentrate din Gorj.

            Prefectul le-a mulţumit tuturor şefilor de instituţii deconcentrate din judeţ pentru buna colaborare din acest an, mulţumirile fiind adresate în contextul în care mulţi dintre ei sunt numiţi în funcţii de doar câteva săptămâni. Liviu Andrei a mulţumit pentru colaborare şi jurnaliştilor, iar pe parcursul întâlnirii respective diferite grupuri de colindători le-au urat mai marilor judeţului să aibă un an cu împliniri. 

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: