Călinoiu: Avem gropi pentru că mai mult vorbim decât muncim

Drumul Târgu-Jiu- Sadu nu este singurul drum ocolit de şoferii gorjeni pentru că DJ 672, Peştişani-Buduhala, îi face concurenţă. Chiar dacă a fost plombat de curând, gropile şi-au făcut din nou loc, din cauza materialelor de proastă calitate folosite. Pe marginea drumului sunt grămezi de bitum aruncat.

Chiar dacă autorităţile se plâng de faptul că repararea drumurilor costă foarte mult, pe marginea acestui drum se pot observa grămezi de bitum aruncat de muncitori.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj dau vina pe iarna grea pentru starea drumurilor. „A fost o iarnă lungă şi grea, care ne-a solicitat foarte mult. Din cauza materialelor agresive pentru asfalt, folosite la deszăpezire şi normal că au apărut foarte multe gropi. Fenomenele meteo venite una după alta, când ploaie, când îngheţ, au făcut ca drumurile să se degradeze foarte tare”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Acesta promite însă, că în curând vor fi demarate lucrările de reparaţie a drumurilor. „Noi am făcut deja o listă a drumurilor care necesită reparaţie, iar lucrările vor începe în funcţie de priorităţi”, mai spune acesta.

Călinoiu: Gorjenii au dreptate

Gropile, una lângă alta, nu mai pot fi ocolite pe nicio parte. Obişnuiţi cu răul, oamenii nici nu mai ştiu cui să-i spună că drumurile din Gorj au devenit un calvar pentru şoferi. „Toate drumurile s-au stricat. Nici nu mai ştiu pe ce parte să ocolesc pentru a ajunge acasă, pentru că toate sunt rele. Plătim taxe, asigurări, dar degeaba, nimeni nu foloseşte banii pentru a repara drumurile. Este anormal ca un drum să trebuiască reparat în fiecare an, cum facem noi”, declară un locuitor din Brădiceni, comuna Peştişani.

Invitat la Gorj TV la emisiunea Provocare la Adevăr, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, a fost asaltat de mesaje negative venite din partea telespectatorilor nemulţumiţi de cum decurg lucrările la infrastructură. Pus în faţa faptului împlinit, acesta nu a avut decât să recunoască toate acuzele care i se aduc. „Teşespectatorii au dreptate. Nu mai e ca pe vremuri, acum vorbim mai mult decât muncim“, a spus Călinoiu.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: