Călinoiu, despre miting şi insolvenţa CEO

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, face apel la gorjeni să participe joi la „mitingul solidarităţii”, cel pentru păstrarea sediului Complexului Energetic Oltenia la Târgu Jiu.

Mitingul organizat de pesedişti la Târgu-Jiu, joi, la ora 17.00, este unul al solidarităţii, spune Călinoiu. „Sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie să fie la Târgu-Jiu pentru ca Gorjul să rămână un județ viu. Nu ar trebui să ne fie indiferentă decizia de mutare a sediul entității energetice la București, nu ar trebui să ne fie indiferentă activitatea pe care o desfășoară acest colos”, arată PSD într-un comunicat.
Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a reacţionat şi la declaraţiile lui Remus Borza, care a spus că insolvenţa CEO este una iminentă. „Domnul Borza este un specialist în soluţii pentru unităţile economice care intră în insolvenţă. Am înţeles că are o casă de avocatură performantă şi câştigă licitaţii. Nu îl pune nimeni acolo. Dar eu nu vreau să ajungem ca domnul Borza să îşi îndeplinească dorinţa aceasta. Probabil e o dorinţă a acestuia ca să mai capete pe mult timp de aici încolo, o activitate destul de eficientă şi de bună pentru un lichidator, aşa cum a fost la Hidroelectrica”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: