Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu despre premierul desemnat: E agronom, ca mine!

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, este de părere că premierul desemnat al României, Dacian Cioloş, ar trebui să continue programul de guvernare al fostului guvern Ponta. "Noi ne spunem punctul de vedere legat de programul de guvernare pe care îl va prezenta cabinetul Cioloș, program de guvernare care pentru noi este foarte clar. Să continue ce au votat, în 2012, 70% dintre români. Atunci ne vom pronunţa ce înseamnă de fapt un guvern care trebuie să fie susţinut, în care oamenii îşi pun încrederea. Este responsabilitatea pe care şi-o asumă Parlamentul, dar sunt convins că va lua în discuţie foarte serios programul de Guvernare", a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Călinoiu a spus că în perioada în care Cioloş a fost consilier al noului preşedintelui Comisiei Europene nu s-au consemnat rezultate remarcabile pe plan local în domeniul agriculturii. "Am înţeles că e inginer agronom, e ca mine de specialitate, şi atunci ce să spun? A fost comisarul european în mandatul trecut, pe probleme de agricultură. Realizările la nivel european nu le cunosc. La nivel naţional le ştiu, nu am prea avut subvenţii, proiectele au fost blocate, agricultură şi aşa mai departe. Asta nu neapărat din vina dânsului, era vorba de ce treabă am făcut noi acasă, cât a fost dânsul din 2008 până în 2012", a mai spus Călinoiu.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: