Călinoiu îi întoarce serviciile ziarului Pandurul

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a fost folosit ieri pe post de agent publicitar pentru ziarul Pandurul, pe care l-a pomenit la toate jurnalele de ştiri ale radiourilor locale. Călinoiu îşi plăteşte astfel o datorie mai veche către ziarul Pandurul, despre care a spus la o emisiune că prin atacurile sale permanente i-a făcut o notorietate negativă care, adunată cu notorietatea pozitivă pe care o avea deja, a dus la câştigarea alegerilor.

O informaţie publicată ieri la rubrica de zvonuri a ziarului Pandurul a fost intens mediatizată de posturile de radio locale. Însuşi preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a fost pus să comenteze un zvon referitor la faptul că în laboratoarele PSD s-ar pregăti promovarea lui Laurenţiu Ciurel şi Ion Răuţ în ministere, pentru a scăpa de ei de la conducerea CE Oltenia.

Sursa ziarului nostru spunea că parlamentarii sunt cei care s-au plâns că primesc sute de plângeri de la gorjenii lăsaţi fără locuri de muncă sau cu salarii tăiate.

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat ieri la Radio Infinit că Pandurul este "singurul ziar care are surse speciale", că schimbarea managementului CE Oltenia nu se poate face politic, "chiar dacă ar vrea unii". Informaţiile sunt "probabil inventate", a spus Călinoiu.

Şeful judeţului a vorbit apoi de interese care ar sta în spatele celor care lansează astfel de zvonuri, vorbind oarecum neinteligibil de interese legate de plata ziarelor, de contracte preferenţiale, de bani încasaţi pentru utilaje care nu transportă nimic şi alte bazaconii cu care Pandurul nu are niciun fel de legătură.

Ca urmare a reclamei făcute de şeful judeţului, „PE SURSE” a avut ieri peste cinci mii de vizualizări şi 30 de comentarii, un record pentru rubrica respectivă.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: