Călinoiu l-a rugat pe Trotea să-l informeze despre Electra

Şeful Complexului Energetic Rovinari ar urma să prezinte o informare în Consiliul Judeţean despre modul în care va fi reformat sectorul minier şi energetic în această primăvară. Tiberiu Trotea, care este consilier PDL, a fost desemnat de către Ion Călinoiu să facă o astfel de informare, preşedintele Consiliului Judeţean dând de înţeles că ar dori să organizeze un simpozion pe această temă.

Trotea a precizat că nu a înţeles prea bine ce ar trebui să facă şi nici nu ştie de Călinoiu l-a ales tocmai pe el. Democrat-liberalul este membru în comisia de industrie din Consiliul Judeţean şi crede că acesta ar putea fi un motiv, alături de faptul că este şi şeful Complexului Energetic Rovinari.

Ion Călinoiu a mai organizat un simpozion despre reforma din minerit şi energie în urmă cu un an, când PSD Gorj era în plin conflict cu PDL pentru şefia unităţilor respective. Complexurile energetice şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia au fost reprezentate la simpozionul respectiv de directori din linia a doua şi a treia, şeful Consiliului Judeţean spunând atunci că se înţelege mult mai bine cu directorii respectivi pentru că ei sunt executanţii. Ulterior, Călinoiu a încercat să provoace o discuţie publică pe aceeaşi temă şi pe blogul său personal, însă pagina de Internet a şefului Consiliului Judeţean nu este cunoscută nici rudelor acestuia, iniţiativa dispărând la fel cum a început, în anonimat.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: