Călinoiu: Ponta nu mai este gorjean dacă şi-a donat casa?

Social-democraţii gorjeni nu au fost prea încântaţi de vestea că premierul Victor Ponta şi-a donat casa pe care o deţinea în Baia de Fier. Imobilul a fost cumpărat în anul 2006, când Ponta şi-a făcut buletin de Gorj pentru a candida la alegerile parlamentare. Acum se pare că nu mai are nevoie de ea pentru că, potrivit unor zvonuri, ar intenţiona să candideze la Dolj.

Ion Călinoiu, preşedinte executiv al PSD Gorj, nu dorit să facă prea multe comentarii pe acest subiect. „Nu ne preocupăm decât de însănătoşirea grabnică a domnului Victor Ponta. Nu ne luăm după zvonurile că ar candida la Dolj. Acum ne preocupăm de problemele pe care le avem de rezolvat încât să trecem peste această perioadă de ape tulburi ca să avem liniştea pe care ne-o dorim şi normalitatea pe care o aşteptăm. A fost bunăvoinţa unui om care poate să facă orice cu patrimoniul său. Este un subiect care interesează mai mult presa. Nu ne preocupăm noi, de aici, de ceea ce face Victor Ponta cu averea sa. Nu mai este gorjean dacă îşi donează casa? Nu există aşa ceva. Pe mine mă interesează mai puţin subiectele astea de presă”, a declarat Ion Călinoiu, vicepreşedinte PSD la nivel naţional.

Locuinţa de vacanţă din Baia de Fier, deţinută de familia Ponta până la sfârşitul anului trecut, a fost construită pe terenul bunicilor lui Claudiu Teodorescu, fostul prefect de Gorj, care în momentul de faţă deţine funcţia de secretar general adjunct în Ministerul de Justiţie. Potrivit unor surse, Ponta a donat casa de la Baia de Fier primei sale soţii.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: