Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Călinoiu promite redeschiderea posturile de poliţie

Posturile locale de poliţie vor fi redeschise. Aceasta este una dintre promisiunile cu care s-a întors preşedintele Consiliului Judeţean Gorj de la întâlnirea de la Bucureşti, cu reprezentanţii mai multor ministere.

Reînfiinţarea posturilor locale de poliţie dar şi redeschiderea Spitalului de la Sadu se numără printre solicitările pe care Ion Călinoiu, scrie Rafio Omega. Călinoiu susţine că a primit asigurări că, de la 1 septembrie posturile locale de poliţie vor deveni din nou funcţionale, iar proiectele aflate în derulare în judeţul Gorj vor primi finanţare pe mai departe. Călinoiu le-a prezentat miniştrilor Sănătăţii, Educaţiei şi MAI situația privind necesarul de fonduri pentru asigurarea nevoilor curente la nivelul județului Gorj, dar și pentru finalizarea unor proiecte de investiții aflate deja în derulare la nivelul unităților administrativ- teritoriale de pe raza județului Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: