Călinoiu s-a întâlnit cu Ogârlaci şi Bălăşoiu. Vezi despre ce au vorbit!

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Județean Gorj, s-a întâlnit săptămâna trecută cu directorul Complexului Energetic Oltenia Constantin Bălăşoiu şi directorul Diviziei Miniere Vasile Ogârlaci. Călinoiu a declarat vineri că principalele teme de discuţie au fost mutarea sediului companiei energetice, redarea în circuitul agricol a suprafeţelor afectate de minerit, refacerea rapidă a drumului Ploştina-Slivileşti, drumul de la Negomir şi despre situaţia Minprest. După cum spune Ion Călinoiu, sediul va fi mutat în patru luni.   

Deşi au trecut două din cele patru luni anunţate iniţial, Călinoiu  vorbeşte despre alte patru luni după întâlnirea cu directorii din CEO. Vineri, Călinoiu a declarat că discuțiile au vizat în primul rând mutarea sediului noii companii. ”Se face un program complet ca în patru luni de zile sediul să fie la Târgu Jiu. Va începe deja mutarea după ce vor fi analizate în şedinţa Comitetului Director toate propunerile. Una din propuneri este etajul trei al clădirii în care funcționează SNLO, care am înţeles că este liber. Mutarea se va face în termenul stabilit de domnul ministru, patru luni de zile”, a declarat Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj.

Călinoiu, mai atent la declaraţii

Interesant este că, atunci când a fost întrebat cum comentează valoarea salariilor încasate de directorii din Complexul Energetic Oltenia, Ion Călinoiu s-a eschivat menţionând doar că ”salariile acestora sunt reflecţia muncii depuse”. ”Nu mă interesează pe mine salariile, salariile sunt reflecția muncii depuse. Eu nu am făcut un audit al CEO, lucrul acesta l-a promis guvernul și se face în etape. Pe mine mă interesează să nu mai fie politizat acest complex și încet-încet lucrurile se așează”, a declarat Ion Călinoiu. Declaraţia este surprinzătoare dat fiind că înainte cu o zi spusese că a făcut o solicitare la premierul Victor Ponta pentru a verifica dacă salariile de sute de milioane anunţat de deputatul Dan Ilie Morega sunt reale.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: