Călinoiu, somat să îşi dea demisia

Matei Catrinoiu, președintele PNȚCD Gorj, îl somează pe președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, să își dea demisia pentru eroarea gravă apărută pe insignele folosite pentru atragerea turiștilor în județul Gorj. Pe insignele cu care ar trebui promovat județul Gorj apare o imagine a Munţilor Wetterstein din grupa nordică a Alpilor de Nord.

Eroarea apărută pe insignele cu ajutorul cărora ar fi trebuit promovate frumusețile județului Gorj ar trebui să se lase cu demisia președintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, și a tuturor celor care au lucrat la proiectul ”Redescoperă Gorjul”. Asta crede Matei Catrinoiu, președintele PNȚCD Gorj. ”Ei, în loc să prezinte ce avem noi mai bun prezintă munți din Germania. Nu se poate așa ceva. Să își dea demisia președintele Consiliului Județean și toți cei care au fost implicați acolo. Trebuie să învețe o dată că nu este mai aproape propriul buzunar decât interesul comunitar”, spune Matei Catrinoiu. Acesta este scandalizat că în aceste insigne, cu care s-a mers chiar la diverse târguri de turism din țară, ultimul la Târgul de Turism al României, s-au pompat foarte mulți bani, însă degeaba. Valoarea întregului proiect se ridică la peste 900.000 lei, adică aproape 200.000 euro. O mare parte din bani vin de la UE.

Nu a scăpat de critici nici pavimentul primarului Florin Cârciumaru. ”Acest paviment din ciment amprentat este spart în fiecare zi. Mai și fac amprentarea stil granit, adică acele cuburi. De ce nu le-au pus pe cele erau acolo, că țineau cinci mii de ani. Peste tot, în lumea civilizată, nu veți vedea beton ca ăsta, ci granit”, mai spune Catrinoiu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: