Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Call Center la AJOFM Gorj, pentru muncă în Italia

Gorjenii care vor dori să plece la muncă în Italia vor putea să afle, permanent, care sunt locurile de muncă vacante prin intermediul unui Call Center ce va funcţiona la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, peste câteva săptămâni. Judeţul nostru este singurul din ţară selectat pentru a implementa acest proiect. “Am fost aleşi de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru a gestiona locurile de muncă din Italia. Prin intermediul unui număr de telefon, oamenii pot afla permanent care sunt locurile de muncă vacante. Toate apelurile din ţară vor fi dirijate către centrul de la Târgu Jiu. Cred că Gorjul a fost selectat pentru că foarte mulţi localnici se află la muncă în străinătate. În momentul de faţă, ocupăm locul III pe ţară în ceea ce priveşte locurile de muncă ocupate prin reţeaua Euress”, a declarat Romeo Chiriac, şeful AJOFM Gorj.

Acesta a mai precizat că aparatura va fi achiziţionată de către Agenţia Naţională, care va comunica ulterior şi numărul de telefon. “După părerea mea Call Center-ul va deveni funcţional spre sfârşitul lunii octombrie. În ceea ce priveşte specialiştii care să se ocupe de Call Center, vom apela la angajaţii instituţiei instruiţi în acest sens”, a menţionat Romeo Chiriac.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: