Camelia Popescu, schimbată de la DGASPC Gorj

Camelia Popescu va mai ocupa postul de director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj doar pentru câteva zile. La sfârşitul acestei săptămâni interimatul îi va expira, Consiliul Judeţean urmând să desemneze, în şedinţa de vineri, o altă persoană pentru a-i lua locul. Surse neoficiale spun că printre aspiranţii la şefia instituţiei se află aceleaşi persoane ca şi în urmă cu şase luni: Laurenţiu Diaconescu şi Dumitru Cotruna. Reprezentanţii Consiliului Judeţean nu au vrut să dezvăluie numele noului director, precizând doar că, în această perioadă, va fi analizată activitatea celor mai buni angajaţi ai Direcţiei.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj va avea un nou director întrucât interimatul Cameliei Popescu va expira peste câteva zile, iar reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj au decis să nu prelungească mandatul acesteia. Ca atare, Camelia Popescu se va întoarce pe postul său de şef birou Strategii, Programe, Proiecte în Domeniul Asistenţei Sociale, pe care l-a ocupat în urmă cu şase luni.

Vineri va fi desemnat un nou director

Conducerea Consiliului Judeţean nu a vrut să dezvăluie motivele pentru care nu se pune în discuţie prelungirea interimatului Cameliei Popescu. “Interimatul doamnei Popescu va expira şi trebuie desemnată o persoană care să-i ocupe locul. Nu se poate spune că suntem nemulţumiţi de activitatea dânsei. Doamna Popescu va trece pe postul dânsei, dar are aceleaşi şanse ca toţi ceilalţi candidaţi în condiţiile în care va îşi va manifesta dorinţa de a participa la concurs”, a declarat Mădălina Ciolocoi, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Noua conducere a DGASPC Gorj va fi desemnată în şedinţa de vineri a Consiliului Judeţean, pe ordinea căreia figurează două proiecte concludente. Este vorba despre proiectul de hotărâre privind încetarea mandatului Cameliei Popescu şi un alt proiect de hotărâre privind ocuparea prin transfer în interesul serviciului a funcţiei publice de conducere vacante de director executiv al DGASPC Gorj.

ANALIZĂ

În vederea desemnării persoanei care va prelua şefia DGASPC Gorj, conducerea Consiliului Judeţean se va reuni în aceste zile. “Fiecare dintre noi vom veni cu propuneri, iar împreună vom analiza activitatea mai multor persoane. În cărţi se află cei mai buni angajaţi ai DGASPC Gorj. Preferăm să şefia instituţiei să fie preluată de oameni din interior, iar în condiţiile în care nu vom identifica persoană potrivită vom apela şi la persoane din exterior”, a mai precizat Mădălina Ciolocoi.   

ZVON

Ca şi înainte de nominalizarea Cameliei Popescu se vehiculează numele mai multor persoane care aspiră la acest post. Printre acestea se numără şi Laurenţiu Diaconescu, fiului fostul consilier judeţean, şi Dumitru Cotruna, consilierul lui Ion Călinoiu.          

Vizualizări: 231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: