Campanie gratuită de sterilizare

Autoritățile locale din Rovinari speră să rezolve problema câinilor și pisicilor fără stăpân. În acest sens a fost demarată o campanie de sterilizare gratuită desfășurată în parteneriat cu Asociația Freundeskreis Brunopet, până pe 15 aprilie, în Rovinari.

Cetățenii din Rovinari, dar și din comunele învecinate respectiv Fărcășești, Negomir și Bâlteni, se pot programa pentru a-și steriliza animalele.

”Anunțul este destinat și cetățenilor din localitățile limitrofe Rovinariului, care de cele mai multe ori abandonează câinii și pisicile pe străzi sau la intrare în orașul Rovinari. Așadar, o problemă care ne privește pe toți și care ne creează probleme de ani în șir poate fi rezolvată rapid și extrem de ușor. În acest sens, Primăria orașului Rovinari, Societatea Servicii Publice Rovinari, în colaborare cu Asociația Freundeskreis Brunopet e.V organizează în perioada 1-15 aprilie o amplă campanie de sterilizare a câinilor și pisicilor din gospodării”, anunță primarul din Rovinari, Robert Filip.

Cei care doresc să-și sterilizeze gratuit animalul de companie trebuie să sune pentru o programare la numărul de telefon 0763.564.269. Acțiunea se va desfășura în cadrul adăpostului canin din Rovinari.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: