Campionat naţional de box, la Târgu Jiu

Nume mari ale boxului românesc sunt aşteptate la Târgu Jiu, în ultima săptămână a lunii octombrie. Asta pentru că oraşul nostru va găzdui finala Campionatului Naţional de Box Juniori. Antrenorii de box ai gorjenilor speră ca mai multe titluri şi medalii să rămână în Gorj.

Aproximativ 150 de pugilişti de la majoritatea cluburilor din ţară sunt aşteptaţi la faza finală a Campionatului Naţional de Juniori, care se va desfăşura la Târgu Jiu, în perioada 24-30 octombrie. Competiţiile se vor desfăşura în sala de sport a Şcoala Gimnazială “Voievod Litovoi”.
Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu va intra în finală cu mai mulţi sportivi: 5 sportivi antrenaţi de fraţii Doru şi Ionuţ Neamţu şi 4 sportivi antrenaţi de Leontina şi Ninel Geică. Antrenorii gorjenii speră ca pugiliştii Clubului Pandurii să facă performanţă şi de această dată. „Sperăm ca, de la ambele grupe, să rămână în Gorj cel puţin un titlu sau două de campioni, şi să mai câştigăm două-trei medalii. Gorjul a urcat întotdeauna pe podium la competiţiile importante din lumea boxului şi sperăm ca şi de această dată juniorii noştri să se ridice la înălţimea aşteptărilor”, a declarat antrenorul Ninel Geică.
De organizarea acestei competiţii s-a ocupat Mihai Prunariu, preşedintele Clubului Sportiv Pandurii, şi antrenorul de box Doru Neamţu. Cluburile din ţară vor veni la Târgu Jiu pe cheltuiala lor, iar cheltuielile privind cazarea, transportul şi masa arbitrilor vor fi suportate de către organizatori. Finala Campionatului Naţional de Box pentru Juniori va aduce la Târgu Jiu pugilişti de renume. „Ne aşteptăm să vină Târgu Jiu, inclusiv, preşedintele Federaţiei Române de Box, domnul Vasile Cîtea”, a spus Geică.

Vizualizări: 520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: