Când primesc salariații CE Oltenia majorarea salarială

Minerii vor primi suma de 90 de lei, în medie, bani ce au fost promiși de către administrație. Acest lucru s-a stabilit, vineri, în cadrul unei comisii mixte sindicate-administrație, iar banii vor fi redistribuiți de luni.

După mai multe discuții și certuri, administrația Complexului Energetic Oltenia a decis ca suma de 90 de lei/salariat, dintre care 20 de lei reprezintă un fond de promovare-armonizare, să fie împărțită salariaților. Net, angajatul mai primește aproximativ 50 de lei în plus la salariu. Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe, spune că nu toți beneficiază de această sumă.

”S-a stabilit faptul ca de luni să fie distribuită suma de 90 de lei în medie pentru fiecare angajat, dintre care 20 de lei reprezintă un fond de promovare-armonizare. În rest, nu s-a semnat niciun adițional. Cei care nu au primit acei 300 de lei, nu vor benefica de acești bani, însă sperăm ca și această problemă să fie rezolvată”, a spus Gabriel Căldărușe.

Compania energetică are aproximativ 12.000 de angajați, iar cel mai mic salariu este încasat de un lăcătuș mecanic, fiind vorba despre cel mult 2.500 de lei pe lună.

Vizualizări: 7,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: