Candidaţii PDL, înscrişi greu la BEJ din cauza „trădătorilor”

Lista pe care preşedintele PDL Gorj a depus-o ieri la Biroul Electoral Judeţean a ajuns greu de tot în faţa magistraţilor care se ocupă de buna organizare a alegerilor. Pe parcursul zilei şeful democrat-liberalilor a amânat de două ori prezentarea la sediul BEJ, lista fiind modificată în permanenţă din cauza plecărilor din partid din ultimele zile.

Ion Ruşeţ nu recunoaşte că ar avea probleme în filială şi îi numeşte „trădători” pe cei care au părăsit acum corabia portocalie. „E o dezamăgire plecarea domnului Filip pentru că depusesem deja candidatura dumnealui la Rovinari cu acceptul domniei sale. Unii au vocaţia trădării. La Rovinari avem acum un candidat tânăr, care sunt convins că va fi mai bine pregătit pentru 2016”, a spus senatorul, convins şi el că omul pe care îl susţine la Rovinari în locul lui Filip nu are suficiente şanse pentru 2012.

Lista de candidaţi la CJ Gorj prezentată de PDL este deschisă de Ion Ruşeţ, care îşi încearcă şansele şi la preşedinţie, fiind în bătălie directă cu Ion Călinoiu. Deputatul Severus Militaru este următorul pe lista de consilieri, după care urmează secretarul general Nicolae Cilibiu şi purtătorul de cuvânt Dan Vâlceanu. Mineritul este reprezentat pe listă de Ion Dobriţoiu şi Nicolae Giuran, pe locuri eligibile, din vechea gardă de consilieri ai partidului fiind menţinuţi Gheorghe Mitescu, Gheorghe Grivei, Gheorghe Novac şi Corneliu Gârjoabă.

Pe listă sunt prezente şi câteva democrat-liberale, dar nu şi şefa lor, Maria Moţa.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: