Căpitanul Craiovei, recuperat în timp record

Nicuşor Bancu ar putea reveni pe teren chiar la Supercupa României. Căpitanul oltenilor s-a recuperat în timp record  după accidentarea de la ultimul joc oficial al sezonului trecut.

Accidentat destul de grav în ultimul meci al sezonului trecut, cu Academica Clinceni, căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, ar putea reveni pe teren mult mai devreme decât era preconizat. Astfel, fundaşul stânga a început deja antrenamentele în stagiul din Austria şi ar putea fi recuperat chiar pentru primul meci oficial, Supercupa României, cu CFR Cluj, a informat ProSport.

Deocamdată, el se pregăteşte separat, supravegheat de medicul echipei din Bănie, Claudiu Stamatescu, şi de kinetoterapeuţi, dar ar putea intra în programul normal al echipei chiar în săptămâna Supercupei.

Atât medicul, cât şi staff-ul tehnic al oltenilor nu şi-ar dori să forţeze revenirea lui Bancu, dar acesta are o mare dorinţă de a fi cât mai repede pe teren, cu atât mai mult la un meci care decide un trofeu.  Oltenii nu l-au avut pe căpitanul lor nici la finala campionatului 2019-2020, pierdută cu 1-3 acasă în faţa CFR-ului, Bancu fiind suspendat atunci.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: