Universitatea Craiova are un jucător care a slăbit 11 kilograme

Mihai Rotaru, finanțatorul CS Universității Craiova, are mare încredere în Jovan Markovic, jucătorul de 20 de ani care a debutat la 16 ani în Liga 1. Acesta a revenit în această vară în Bănie după împrumutul la Academica Clinceni şi a reuşit să slăbească 11 kg..

 Rotaru crede că Markovic este printre cei mai valoroşi jucători din Liga 1, mai ales acum după ce a slăbit 11 kg. „Markovic e cel mai aproape de a face pasul spre marea performanță dintre jucătorii noștri mai tineri. Arată bine, a slăbit 11 kilograme față de acum o lună. Cred că spune multe asta. Sunt 3 jucători din România care valorează 20 de milioane de euro, primul e Cicâldău, al doilea e Markovic și al 3-lea e Octavian Popescu de la FCSB. Ei pot valora sume foarte mari, dar asta nu înseamnă că se vor și vinde pe aceste sume, pentru că Liga 1 are un handicap în mercato”, a declarat Rotaru la ProX.

Împrumutat de Craiova la Clinceni în februarie 2020, Markovic a fost privit ca o mare speranță a fotbalului românesc. A debutat pe prima scenă la numai 16 ani și 9 zile, sezonul 2016/17, într-o partidă CS Universitatea - CFR Cluj 1-4, sub comanda lui Gigi Mulțescu.

Din cauza accidentărilor, atacantul a început să se stingă, iar o bună bucată de timp s-a confruntat și cu probleme de greutate. În finalul sezonului precedent, acesta a dat semne de revenire, reușind două goluri în  meciul Acdemica Clinceni – FC Botoșani 4-3.

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: