Căprioară salvată de poliţiştii comunitari

Poliţiştii comunitari au salvat de la moarte o căprioară. Animalul căzut într-un bazin de apă dezafectat din Dealul Târgului ar fi fost mâncat de viu de câini dacă nu ar fi fost observat de către un cetăţean, spun salvatorii.

Poliţiştii comunitari au fost sesizaţi ieri de către un cetăţean că o căprioară a căzut într-un bazin adânc de cinci metri situat în Dealul Târgului şi nu este chip să iasă la suprafaţă. Poliţiştii au intervenit cu o scară şi o sfoară şi după zeci de minute de încercări au adus scos animalul din bazin. „Cel mai probabil s-a speriat de furtuna de azi-noapte. E bine că mai există şi oameni cu suflet care nu au lăsat căprioara să moară şi ne-au anunţat. E rănită, însă va fi salvată. Am anunţat şi protecţia animalelor şi va fi dusă la un medic veterinar”, a spus Ion Tudor, şeful Poliţiei Comunitare din Târgu Jiu.

Căprioara a fost salvată de la moarte sigură, după cum susţine unul dintre salvatori. „Ar fi murit cu siguranţă dacă nu interveneam, nu ar fi putut ieşi singură şi ar fi fost mâncată de vie de câini”, spune Gabi Tudor, poliţist comunitar.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: