Cârciumaru a avut o criză de diabet

Accidentul în care a fost implicat aseară târziu primarul Florin Cârciumaru a avut loc la aproximativ un kilometru distanţă de locuinţa acestuia. Cârciumaru era singur în maşina personală în momentul respectiv. Autoturismul a ieşit de pe carosabil, a intrat pe contrasens şi a ajuns într-un şanţ de peste un metru adâncime, construit recent pentru a prelua apele pluviale, zona fiind una mlăştinoasă în timpul ploilor.

Conform poliţiştilor prezenţi la faţa locului, Florin Cârciumaru a apelat singur la 112 şi a solicitat o ambulanţă, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

undefined

Medicul Cosmin Roşoiu, de la UPU Târgu Jiu, a precizat că pacientul suferise o criză de diabet, având glicemia de 310, în condiţiile în care limita maximă este de 120. Acesta a precizat că primarul a fost supus unor manevre de stabilizare, după care a fost transferat la alte secţii din cadrul spitalului, pentru investigaţii medicale suplimentare.

Cârciumaru a fost urcat într-o ambulanţă şi dus de la UPU la o altă clădire ce aparţine Spitalului Judeţean, fiind scos printr-o ieşire secundară, pentru a nu se întâlni cu jurnaliştii care îl aşteptau la intrarea principală din Unitatea de Primiri Urgenţe.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: