Cârciumaru, acuzat că vrea să-l acopere pe Condescu

Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, l-a acuzat pe primarul Florin Cârciumaru că vrea „să-l acopere” pe Marin Condescu, care refuză să prezinte documente din care să rezulte cum a cheltuit banii societăţii.

„Dacă domnul primar doreşte să acopere lucrul acesta e treaba dumnealui. Eu cu siguranţă voi continua demersurile pentru a obţine documentele financiar - contabile ale Pandurilor şi eventual înlocuirea preşedintelui Consiliului de Administraţie”, a declarat Laurenţiu Ciurel la Radio Omega.

Ciurel a declarat public că schimbarea lui Condescu din fruntea clubului Pandurii va avea loc pe 19 iulie, a doua zi după primul meci al echipei în Liga Europa. Directorul CE Oltenia nu a rostit numele unui înlocuitor, dar pe surse a fost vehiculat numele lui Mihai Prunariu, şeful AJF Gorj.

Liderii PSD Gorj s-au pronunţat, surprinzător, pentru amânarea unei astfel de măsuri pentru toamnă. Surse politice susţin că premierul Victor Ponta îşi doreşte să participe la meciurile pandurilor în Europa şi un astfel de conflict nu dă bine. Astfel, atât Florin Cârciumaru, cât şi Ion Călinoiu au spus că nu ar trebui să se pună acum problema schimbării lui Condescu, dar că acesta trebuie să prezinte actele solicitate de conducerea CE Oltenia. Cu toate acestea, Ciurel l-a atacat numai pe Cârciumaru în intervenţia de la radio, motivul fiind legat de un mai vechi conflict între aceştia. Ciurel îl face responsabil pe Cârciumaru, alături de Condescu şi Daviţoiu, pentru demiterea lui, acum câţiva ani, de la şefia CE Rovinari. Lui Ciurel i s-a oferit atunci un post de inginer, fapt considerat umilitor, spun unii, astfel că acesta a preferat să părăsească unitatea şi să intre în PSD, unde a stat până a redevenit director general, acum al CE Oltenia.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: