Cârciumaru: Barbu, un traseist, Andreea Paul se dă o tipă interesantă

Primarul Florin Cârciumaru, președinte al PSD Gorj, este foarte supărat după ce liderii Alianței PDL-PNL l-au jignit „pe domnul Victor Ponta”. Tudor Barbu, acum senator PNL, a declarat că „Ponta e un nemernic, iar guvernarea este un jaf”. Liderul PDL Andreea Paul a spus gorjenilor că „Nimicul îl defineşte pe Victor Ponta. PSD a făcut, în Gorj, ravagii mai mari decât viiturile”, iar liderul PNL Ludovic Orban l-a invitat pe premier să candideze în China, dacă tot laudă Partidul Comunist Chinez. Afirmațiile lor l-au enervat la culme pe Cârciumaru, care a răspuns la un radio local tot cu jigniri, fără să dea argumente din care să rezulte că susținătorii lui Klaus Iohannis nu au dreptate.

Reporter: Cum comentați afirmațiile făcute de liderii ACL la Gorj?

Florin Cârciumaru: Eu consider că se adeverește ceea ce spuneam, ceea ce preconizam, că va fi o campanie murdară. Nici nu am intrat în campanie și iată că susținătorii ACL au trecut la o campanie de jigniri. Părerea mea este că acuzațiile aduse domnului Ponta îi caracterizează în primul și în primul rând pe ei. Eu unul nu-mi permit să comentez despre domnul Orban, care cu o seară înainte a demonstrat cine este și ce capacitate are de organizare, despre Barbu nu trebuie să mai comentez pentru că a demonstrat că este un traseist, azi e coleg cu unul mâine cu celălalt. Iar despre doamna Andrei sau cu o cheamă (n.red- Andreea Paul) ce pot să spun că în afară de faptul că se dă o tipă interesantă și pregătită nu a demonstrat că a făcut ceva în viața ei. Din punctul meu de vedere cei care l-au jignit pe domnul Victor Ponta nu au făcut nimic în comparație cu domnul Ponta. Sunt trecători prin viața politică. Este foarte ușor să stai în afara activității și doar să aduci jigniri și să-ți dai cu părerea.

Rep.: Credeți că cei de la ACL vor apela la astfel de jigniri și în campanie?

F.C.: Sunt sigur că vor apela pentru că au început de acum. Cred că la o întâlnire cum a fost a lor nu trebuia să se recurgă la asemenea cuvinte. Nu trebuie să folosești limbajul respectiv. Nu știu cui folosește limbajul folosit de Orban, de Barbu sau de doamna.

Rep.: Însoțitorii domnului Klaus Iohannis se așteaptă ca primarul Sibiului să revină ca președinte la Gorj.

F.C.: E normal că cei care sunt pe lângă Iohannis încearcă să-l încurajeze, e de datoria lor. Dar din păcate nu au pe cine să încurajeze. Din punctul meu de vedere Iohannis nu poate fi un câștigător.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: