Cârciumaru nu vrea înghesuială la împărţirea ciolanului

PSD Gorj nu va instala în funcţii de conducere de la nivelul judeţului persoane care nu au competenţa profesională de a ocupa acele posturi. Liderul filialei, Florin Cârciumaru, a declarat într-o conferinţă de presă în care a prezentat şi un bilanţ al anului 2008 că filiala nu va face compromisuri doar pentru a mulţumi unii membri ai săi. Acesta spune că toţi cei care aspiră la o funcţie de conducere vor trebui să se gândească mai întâi la cum vor putea să rezolve problemele din acel domeniu pentru a fi promovaţi. Liderul social-democrat a precizat că la fel a procedat şi până acum şi astfel se pot explica rezultatele bune obţinute de PSD Gorj la alegerile de anul acesta.

„Să nu se supere nimeni pe mine, dar ca să ajungem la acest nivel al rezultatelor şi să punem oameni doar de dragul de-ai promova fără a avea calităţile necesare, aşa cum au făcut alte partide, noi nu o vom face. Cu riscul de a supăra colegii noştri, nu vom promova pe posturi oameni fără calitate. E loc pentru fiecare, dar trebuie să ne gândim că oamenii din acest judeţ au avut cea mai mare încredere în noi, iar noi nu trebuie să îi dezamăgim”, afirmă Cârciumaru.

Liderul PSD Gorj mai spune că directorii competenţi despre care vorbeşte vor putea ajuta judeţul să depăşească anul 2009 cât mai uşor în condiţiile unei crize despre care vorbeşte toată lumea.

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a declarat şi el că filiala va conduce judeţul începând de anul viitor în baza unui parteneriat pe care îl va avea cu filiala locală a PDL Gorj. Reprezentanţi ai democrat-liberalilor au precizat, în schimb, că filiala aşteaptă să vadă cum se finalizează înţelegerile de la Bucureşti pentru a demara negocieri cu PSD Gorj. 

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: