Cârciumaru: Ponta nu ia bani de la Guvern pentru campanie

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, răspunde acuzaţiei făcute de Dan Vîlceanu, copreşedinte ACL Gorj, care a afirmat că o parte din banii veniţi pentru zonele inundate vor fi folosiţi în scop electoral. Liderul PSD lămureşte lucrurile spunând că partidul are bani de campanie şi că Ponta nu are nevoie de banii alocaţi de Guvern pentru campanie electorală. PSD Gorj şi-a propus obţinerea unui scor de 60% la alegerile din noiembrie.

Reporter: Cum staţi cu organizarea campaniei pentru prezidenţiale?

Florin Cârciumaru: Până în momentul de faţă am parcurs toate etapele care ni s-au cerut pentru organizarea campaniei, pentru pregătirea congresului.

Rep.: Vă bazaţi pe o echipă mare?

F.C.: De fiecare dată organizaţia PSD Gorj a ştiut să se organizeze, să se mobilizeze pentru fiecare campanie. Fie pentru alegerile locale, fie pentru prezidenţiale. Eu sunt sigur că ne vom organiza foarte bine şi pentru campania din noiembrie. Vom trece prin toate etapele necesare pentru o campanie pozitivă şi câştigătoare.

Rep.: Pe ce vă bazaţi când spuneţi câştigătoare?

F.C.: Sunt sigur că vom lua peste 60% pentru că avem experienţă, avem potenţial, iar oamenii au încredere în Victor Ponta. Ştiu unde am greşit la alegerile europarlamentare şi toate adunate contează ca per total să ne mobilizăm foarte bine şi să câştigăm cu un procent foarte bun.

Rep.: Domnul Dan Vîlceanu spunea că o parte din banii alocaţi pentru realizarea podului de la Albeni, 2 milioane de euro, vor fi folosiţi pentru campania electorală.

F.C.: Nu este adevărat. Nu cunosc cu lux de amănunte la ce e folosită suma respectivă, dar se poate verifica. Din câte am văzut la televizor podul e destul de mare. Se vor cheltui mulţi bani. Pentru fiecare lucrare vor fi documente justificative. Nu trebuie să venim cu asemenea supoziţii că banii vor fi folosiţi pentru campania electorală. Partidul Social Democrat a avut tot timpul a avut bani de campanie. Sunt sigur că domnul Ponta va avea susţinere şi nu va fi nevoie ca banul să fie alocat de la Guvern pentru aşa ceva.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: