Cârciumaru ştie de unde vine pericolul pentru PSD

Organizaţia ALDE Gorj, cu Ion Iordache în echipa de conducere, bagă spaima în social-democraţi. Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, crede că ALDE ar putea da peste cap aşteptările social-democraţilor la viitoarele alegeri. Cârciumaru a spus într-un interviu la Radio Infinit că fostul primar Ion Iordache dispune de resurse financiare pentru a crea probleme, dar şi că „este un om de afaceri cu personalitate, foarte puternic din punct de vedere al imaginii”.

Reporter: Cum comentaţi zvonurile conform cărora, la Gorj, PSD va sprijini, din umbră, PRO România? 

Florin Cârciumaru: În ceea ce priveşte ştirile pe surse, că domnul Dragnea va da Gorjul domnului Ponta, nici vorbă de aşa ceva. Nici nu cred că la ora actuală mai poate fi posibilă o colaborare între domnul Dragnea şi domnul Ponta după cele declarate reciproc. Dar, plecând de la această ştire pe surse, şi pentru noi, pentru membrii PSD, organizaţia PSD, pericolul vine din altă parte. Noi trebuie să trecem cu bine peste problemele pe care le-am avut pe plan intern, să ieşim din aceste discuţii ca o echipă foarte unită, pentru că se apropie alegerile locale şi vine concurenţa celorlalte partide. Sunt mişcări foarte importante la nivel de ALDE.

Rep.: Ce temeri aveţi referitor la ALDE?

F.C.: Îl cunosc foarte bine pe Iordache. Este un fost primar, un om de afaceri cu personalitate, un om foarte puternic din punct de vedere al imaginii. Dincolo de imagine, ştie să conducă. Va fi preşedintele organizaţiei. Are şi suportul financiar, foarte util şi necesar pentru organizaţie.

Rep.: Vă este frică de puterea domnului Iordache?  

F.C.: Nu ne este frică, dar trebuie să fim atenţi. Este un semnal. Un semnal pentru noi că dânşii, dintr-o organizaţie mică şi o organizaţie dezbinată la un moment dat, prin venirea domnului Iordache, prin actualizarea echipei de conducere de la ALDE, poate să fie o organizaţie care să crească.

Rep.: Faţă de PRO România, aveţi vreo temere?

F.C.: Nu, nu. Nu mi-e frică de PNL, nu mi-e frică de niciun partid. Nici de ALDE, dar pentru noi, pentru fiecare organizaţie, constituie un real pericol în viitoarele bătălii.

Vizualizări: 615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: