Cardoso a prelungit cu trei ani contractul cu Pandurii

Unul dintre jucătorii care vor fi păstraţi la Pandurii indiferent de eşalonul unde va juca echipa gorjeană, fundaşul Alexandre Cardoso, a ajuns ieri la un acord cu conducerea clubului Pandurii pentru a-şi prelungi cu trei ani contractul cu echipa gorjeană. Venit de doi ani la Pandurii Târgu Jiu, Cardoso avea contract pe trei ani cu Pandurii, acesta urmând să expire la finalul acestui an. Pentru că îşi doreşte în continuare să joace la Pandurii, Cardoso a acceptat ieri oferta clubului Pandurii de a prelungi contractul.

Cardoso mai avea un an de contract cu echipa din Târgu Jiu dar fiind unul dintre jucătorii în care preşedintele Marin Condescu are mare încredere, s-a procedat la o prelungire a contractului. „Am semnat pentru încă trei ani cu Pandurii şi deocamdată ştiu doar că voi rămâne aici indiferent ce se întâmplă cu echipa. M-am acomodat bine la Pandurii şi nu mi-aş dori să plec acum de la Târgu Jiu”, a spus brazilianul după semnarea contractului.

Nu ar vrea să plece de la Pandurii

Curtat de mai multe cluburi din Liga I, Cardoso spune că nu se gândeşte decât la echipa sa şi la posibilitatea de a mai juca în Liga I cu Pandurii: „Acum nu mă gândesc deloc la mine, la ce echipă voi juca sau unde aş putea merge ci numai la Pandurii. Eu nu cred că o să mai pot dormi până nu se va decide cine nu primeşte licenţa şi nu vom afla exact dacă mai putem juca în Liga I sau nu.  Nu ştiu ce se va întâmpla dacă echipa va juca în Liga a doua. O să mai discut cu preşedintele dar tot ce e posibil să rămân şi să joc. Dar vom vedea ce va fi. Eu unul am contract cu Pandurii şi mă văd jucând şi din vară tot aici. Mie mi-a plăcut la Târgu Jiu şi dacă am promis şi am semnat că voi juca aici aşa rămâne. Să vedem ce va mai fi pe viitor dar acum nu mă gândesc decât ca Pandurii să rămână în Liga I”.

Apărarea şi-a făcut datoria

În ceea ce priveşte sezonul recent încheiat, Cardoso crede că apărarea echipei sale şi-a făcut datoria pentru că Panduri e una din echipele cu apărare bună. „Noi, fundaşii, suntem plătiţi pentru a face ca echipa să nu ia gol. Cred că ne-am făcut datoria dacă avem doar 30 de goluri primite şi, cu toate astea, antrenorii tot pe noi ne certau”, a spus brazilianul supărat că el era cel mai des certat de către antrenori.

Alături de Cardoso, alţi trei jucători care au avut evoluţii bune în acest sezon, toţi din apărare, au garanţia că vor rămâne la Pandurii. Este vorba de portarul Mingote, care a apărat destul de bine după ce s-a accidentat Stanca şi de fundaşii centrali Martinovic şi Chibulcutean, ambii cu evoluţii constant bune în acest sezon.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: