Cardoso, de la erou la zero

De la erou la zerou în doar câteva luni! Acesta pare să fie drumul parcurs de Cardoso la Pandurii. Brazilianul era pe cai mari în decembrie după ce reuşise un hat-trick cu Chiajna dar acum pare să-şi ia adio de la Tg Jiu.

Fundaşul care a gafat în lanţ în primele 3 etape din retur a fost lăsat în afara lotului pentru duelul cu Sibiu dar a revenit în cărţi pentru meciul de la Mioveni, profitând de accidentarea lui Vlad. Cardoso se aştepta să reintre ca titular dar Grigoraş l-a anunţat că-l preferă pe Cristea pe banda stângă iar asta l-a înfuriat la culme pe brazilian. Cardoso a refuzat să stea pe bancă iar Grigoraş l-a exclus definitiv din lot! „Cu o oră înainte de meci i-a spus secundului meu, Dinu că el nu poate juca că e prea nervos şi nu vrea să mai facă vreo prostie. Că e mai bine să stea în tribună. Un nou caz Vranjes, cred că domnul Cardoso a învăţat de la Vranjes că nu-i convine statutul de rezervă. Practic, Cardoso a refuzat să se dezbrace, aşa că am avut patru rezerve. Am fost pus într-o situaţie incredibilă”, spune Grigoraş care-i pregăteşte o pedeapsă zdravănă jucătorului. „Până acum nu am dat amenzi la jucători, dar acum personal voi da cea mai mare amendă care îmi permite Regulamentul de Ordine Interioară. Nu se poate aşa ceva. E o jignire totală adusă tuturor, colegilor lui, mie ca antrenor dar şi conducerii. Ne-a lăsat cu ochii în soare şi asta mă deranjează. Nu-l voi mai primi la echipa mare, nu va merge nici la echipa a doua pentru că o să trebuiască să se antreneze singur pentru că de nervi ar putea să ia la bătaie pe cineva. O să meargă o perioadă să se pregătească singur până îi trec nervii şi îi vine mintea la cap. Aşa ceva nu am întâlnit în viaţa mea. E inadmisibil, incredibil”, mai spune antrenorul, aflat la al doilea episod cu Cardoso. Brazilianul a mai fost exclus din lot imediat după sosirea lui Grig la Pandurii dar atunci şi-a cerut scuze şi a fost iertat.

„Cardoso ne-a scos multe puncte din buzunare la începutul returului. Nu era supărat şi nervos atunci când a greşit în trei meciuri la rând. Ba chiar bătea „cuba” cu ăla de la CFR”

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: