Cartierul Plopilor intră în reabilitare

Unul dintre cartierele municipiului Târgu Jiu va intra în reabilitare, de săptămâna viitoare. Este vorba despre cartierul Plopilor, investiția fiind în valoarea de 5,8 milioane de lei fără TVA.

Viceprimarul Târgu Jiului, Bogdan Bejinaru, spune că lucrările constau în canalizări pluviale, amenajare spații verzi, dar și reconfigurarea străzilor. ”Am convocat toți furnizorii de utilități împreună cu reprezentanți ai primăriei. Luni, cartierul Plopilor va fi predat constructorului. Lucrarea presupune în realizarea de canalizări pluviale noi, reconfigurarea străzilor, covor asfaltic nou și spații verzi. Valoarea este de 5,8 milioane de lei. Lucrarea este mai amplă și va fi finalizată în cursul anului viitor”, a spus Bejinaru.

Viceprimarul mai spune faptul că va mai fi un nou program pentru modernizarea iluminatului public și în cartiere. ”Ne-am deplasat la Administrația Fondului de Mediu pentru că avem în derulare un nou program de eficiență energetică ce presupune modernizarea iluminatului public. La ora actuală avem deja în execuție 27 de kilometri de bulevarde unde va fi schimbat iluminatul public în totalitate. Vrem să facem acest lucru și în fiecare cartier din oraș. Va fi un iluminat performant”, a mai spus Bogdan Bejinaru.

Vizualizări: 2,107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: