Catrinoiu cere protecţie. Se teme de Călinoiu

Matei Catrinoiu, preşedintele PNŢCD Gorj, cere autorităţilor statului protecţie. Acesta a declarat că este ameninţat de aceleaşi persoane care îl ameninţă şi pe Puiu Diaconescu, consilierul judeţean. Persoana către care arată cu degetul ţărănistul este Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Odată cu acuzele făcute, Catrinoiu va trebui să facă şi proba declaraţiilor în faţa instanţei, deoarece Ion Călinoiu este decis să îl dea în judecată.

Catrinoiu a declarat că atât el, cât şi familia sa sunt ameninţaţi de oameni puşi de Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, să le facă rău. În aceste condiţii, şeful ţărăniştilor cere autorităţilor statului protecţie şi a declarat că va depune plângere chiar la Ministerul Administraţiei şi Internelor, deoarece în oamenii legii de la Gorj nu mai are încredere. „Au spus despre mine că trebuie să dispar. Nu îmi e frică pentru mine, îmi e frică pentru familia mea, deoarece li se poate întâmpla ceva rău. Am să vă prezint o rezoluţie în care veţi vedea adevărul. Am făcut o plângere împotriva lui Călinoiu şi vă aduc rezoluţia. Nu el personal m-a ameninţat, prin persoane interpuse ce vă spun mai mult. O să depun plângere inclusiv la Ministerul Administraţiei şi Internelor, deoarece este vorba de persoane extrem de influente care se implică la nivel local. Ştiu cum merg lucrurile la Gorj, de aceea o să merg mai departe”, a declarat Matei Catrinoiu, preşedintele PNŢCD Gorj.

Nu l-a ameninţat, dar o face acum

Va plăti pentru cele declarate, a spus Ion Călinoiu. Şeful judeţului infirmă declaraţiile făcute de ţărănist. Ba mai mult, dacă până acum nu i-a luat în seamă afirmaţiile incriminatoare, Călinoiu este decis să ia atitudine împotriva celui care îi aduce acuze. „Nu pot să răspund la nişte aberaţii ale lui Catrinoiu, succesive de la o zi la alta, după cum se trezeşte. Inventează personaje Călinoiu care au tot felul de afaceri. La aşa ceva nu m-am gândit în viaţa mea şi eu nu am niciun fel de legătură cu persoane care fac parte din lume din aceasta rău famată. Până la urmă întrucât am stat indiferent, omul ăsta perseverând ar face lumea să creadă ce spune şi nu am decât să iau măsuri de a-i cere să vină cu dovezi şi argumente faţă de acuzele pe care mi le aduce şi asta nu se poate face decât în instanţă că eu nu mă apuc să mă ţigănesc cu nimeni”, susţine Ion Călinoiu.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: