Catrinoiu şi şantajul sexual: Judecătoarea spunea că aş fi violat-o şi că există poze!

Matei Catrinoiu, președintele PNȚCD Gorj, a făcut primele declarații despre șantajul sexual al judecătoarei Carmen Mladen. Într-o conferință de presă, Catrinoiu a spus nu este un violator, aşa cum l-a acuzat judecătoarea. Matei Catrinoiu ar fi fost șantajat cu   apariția în presă a unor poze în care acesta era în ipostaze intime cu judecătoarea. Catrinoiu spune însă nu a întreținut niciodată relații sexuale cu judecătoarea de la Curtea de Apel Craiova.

Liderul țărăniștilor gorjeni a vorbit ieri pentru prima dată despre modul în care a fost șantajat de judecătoarea Curții de Apel Craiova și de un interlop pentru suma de 5.000 euro. Catrinoiu spune că totul a început la Curtea de Apel, când urma să se schimbe completul din care făcea parte judecătoarea în cauză. În momentul în care a ieșit din sală pentru a vedea care este următoarea ședință, Matei Catrinoiu spune că a fost prins de mână de un individ pe care l-a asemuit ca fiind un om care nu poate fi de bună credință. ”M-a abordat «Băi, fii atent că ai violat, dar eu sunt apărătorul tău din umbră. Dacă ai ști tu de cât timp îți asigur eu spatele mi-ai mulțumi.» L-am întrebat pe cine am violat. Nu mi-a răspuns nimic, dar mi-a spus să țin minte un număr de telefon. Atunci i-am spus că sunt un om în vârstă și nu pot să țin minte un număr de telefon și să mi-l scrie pe o hârtiuță. Pe hârtiuță a scris numele Bratu și numărul de telefon”, povesteşte Catrinoiu. ”Protectorul” Bratu i-ar fi transmis atunci liderului PNȚCD să se conformeze, că altfel e terminat. ”L-am întrebat atunci cine este el așa mare să mă apere pe mine. La care acest individ mi-a spus să îl întreb pe ăla. M-am uitat acolo mai erau și alți oameni de aceeaşi teapă cu el şi i-am întrebat cine este băiatul. La care mi s-a răspuns că băiatul este cel mai mare poliţist din țară, iar dacă intru pe mâna lui sunt ca și rezolvat”, spune Matei Catrinoiu. La scurt timp după ce s-a întors în Târgu Jiu de la Curtea de Apel liderul țărăniștilor gorjeni l-a sunat pe ”protector” să vadă care e treaba. ”Am dat telefon și acesta a spus că trebuie să mă conformez cu ceea ce spune doamna Carmen, care este o fată deosebită. L-am întrebat cine e doamna Carmen, a încercat să îmi spună câteva cuvinte din care nu am înțeles nimic, dar după un sfert de oră m-a sunat această doamnă și mi-a spus că în ziua următoare, la ora 12.00, să mă văd cu dumneaei la Universitatea din Craiova”, își mai aduce aminte Matei Catrinoiu.

Șantajat cu poze incendiare

Catrinoiu mai spune că a fost șantajat că dacă nu face rost de 5.000 euro vor fi publicate poze în care acesta apare în ipostaze fierbinți cu judecătoarea. ”Eu nu am coborât din mașină pentru că mi-am dat seama că nu pot fi lucruri foarte curate la mijloc. Am rămas în mașină și a început să îmi explice că ea știe că există poze compromițătoare că eu aș fi violat-o pe ea și că aceste poze ne distrug familiile la amândoi”, spune Catrinoiu. Acesta mai povestește că atunci când a întrebat-o pe Mladen la cine sunt pozele, judecătoarea i-ar fi răspuns că trebuia să știe de la individul întâlnit cu o zi în urmă, care a fost polițist în viața normală, dar acum este polițist la DNA București și lucrează foarte dur. ”Am întrebat-o că dacă lucrează atât de dur ce dorește acest domn polițist de la DNA. Și ea mi-a spus că dorește 5.000 de euro. Vorbeau de poze compromițătoare, faze fierbinți”, mai relatează acesta.

Denunț la DNA

Realizând în ce a intrat, liderul PNȚCD Gorj mărturisește că nu a mai stat pe gânduri și a plecat să depună plângere la DNA. ”În momentul în care mi-am dat seama despre ce este vorba evident că nu am mai venit acasă și m-am dus și am depus plângere direct la DNA București. Mai întâi am întrebat dacă există un polițist cu numele respectiv și mi s-a spus că nu există așa ceva. Și am făcut ce spune legea. Am avut o întâlnire cu distinsa doamnă judecătoare în Pitești. Mi-am dat seama că dacă aș fi acceptat să urc în cameră, așa cum povestea dumneaei, ar fi fost destul de grav pentru că în momentul în care a aflat că eu nu am banii să îi dau probabil mai rupea ceva de pe dânsa, probabil încerca să spună că «Uite, m-a mai violat o dată!» Aș vrea ca din toate aceste lucruri să se înțeleagă că nu eram violatorul de care se vorbește și a scris și presa că eu aș fi violat-o pe această individă”, susține Matei Catrinoiu. Ba mai mult, presiuni nu s-au pus numai asupra sa, ci au încercat prin tot felul de mijloace să sune și să facă presiuni și asupra familiei sale. ”Eu m-am dus la București cu diverse probleme, m-au pistonat în continuare și atunci am făcut ceea ce spune legea, au luat banii și au fost luați atât ea, cât și acel interlop, care era în  Gara de Nord. Persoana respectivă este de 29 de zile în arest. Dacă eu aș fi fost vinovat eram eu acolo și ea afară”, mai spune liderul țărăniștilor gorjeni

„Au văzut că am şi eu o maşină...“

Matei Catrinoiu a declarat că nu a întreținut niciodată relații sexuale cu judecătoarea Carmen Mladen și că pozele cu care acesta era șantajat pentru suma de 5000 euro nu există de fapt. Acesta a declarat că o cunoștea de când lucra la Universitatea Titu Maiorescu. Cu toate acestea în presă au apărut informații cum că cei doi au avut pentru câteva luni relații extraconjugale. ”Dacă nu m-ar fi abordat acest interlop eu nu aș fi intrat niciodată în acest joc. Este vorba de protecția mea. Când am văzut câți erau pe bancă mi-am dat seama că nu este un lucru curat la mijloc. Ea mă șantaja că sunt poze și eu i-am cerut pozele care nu existau. Am spus că dau cu dreapta și iau cu stânga, dovadă că până la urmă i-am dat banii. Nu este vorba că aș fi avut o relație intimă cu dânsa. Ei își alegeau victimele. Au văzut la mine că am și eu o mașină. Pe la Curte pe acolo ei știau și unde am mașina, știau totul pentru că ea era în fruntea acestor indivizi. Fiind în campania electorală ea a zis că eu cred prostiile ăstea. Dacă ar fi fost cât negru sub unghie adevărat nu aș fi intrat în acest joc. Eu am avut singurul curajul să fac ceea ce trebuie pe lege”, este de părere acesta.

Deși Catrinoiu susține că pozele nu existau, a acceptat să intre în jocul interlopilor. ”De ce nu le-au publicat- Am spus, era vorba de linia de interlopi. Eu am dosare foarte grele, cu Mititelu, cu liniile de romi din Strehaia și sunt la Curtea de Apel dosare foarte grele. Ei voiau să obțină bani cu orice preț. În momentul în care simt că viața mea poate fi pusă în pericol era nevoie să nu tac. Dacă tăceam însemna că ascundeam și eu, ca și alții care poate au fost vinovați sau nu, o asemenea impostoare”, mai spune politicianul.

Interlopii s-au folosit de numele lui Călinoiu

Evenimentele s-au petrecut exact în perioada campaniei electorale pentru alegerile locale, când liderul țărăniștilor candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Acesta spune că șantajiștii s-au folosit chiar și de numele lui Ion Călinoiu pentru a-l intimida. ”Ca lider de partid consider că am făcut tot ceea ce trebuia pentru că vreau să vă spun că acești oameni au încercat să îi dea și turnură politică și s-au folosit inclusiv de numele lui Călinoiu și de altă persoană Căruntu, că acești oameni fac presiuni. Eu nu sunt de acord cu acest lucru. Interlopul spunea că vor să mă termine Călinoiu și Căruntu. Ei au mai făcut și alte victime și trebuia să îi oprească cineva”, susține Catrinoiu.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: