Doi gorjeni, reţinuţi pentru trafic de heroină

Doi gorjeni au fost reţinuţi ieri fiind acuzaţi de trafic de heroină. Interesant este că marfa era în văzul tuturor dat fiind că ajungea la clienţi prin poştă.

S-au dus la poştă să-şi ridice coletele cu droguri de mare risc şi au fost prinşi de ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism Bucureşti. Este vorba de doi bărbaţi din Gorj care au fost prinşi în flagrant chiar în momentul în care aceştia s-au dus la poştă pentru a-şi ridica coletele cu heroină. Acţiunea a fost coordonată de ofiţeri DIICOT Bucureşti, Inspectoratul General al Poliţiei Romane, în colaborare cu Jandarmeria. Prinderea celor doi traficanţi de droguri s-a făcut chiar în apropierea oficiului poştal unde gorjenii au primit coletele cu droguri, sub privirile atente ale trecătorilor. Anchetatorii ce instrumentează acest caz au descins în acelaşi timp şi în Timişoara pentru a destructura o reţea de traficanţi de droguri care se presupune că trimiteau “marfa” prin poştă la membrii  reţelei din Gorj, Mehedinţi, Caraş-Severin şi Timiş. Aceştia aveau ca şi sarcină distribuirea heroinei în sud-vestul ţării. Cei doi gorjeni au fost reţinuţi de anchetatori şi introduşi în arest sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Vinerea trecută, ofiţerii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism au descins la două familii de romi din Târgu-Jiu, unde anchetatorii presupuneau că ar fi depozitată cocaină. În urma percheziţiilor din casele romilor au fost ridicate mai multe arme albe, printre care şi două săbii, dar şi o jumătate de kilogram de cocaină. Acţiunea a fost coordonată de DIICOT Bucureşti.



Vizualizări: 289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: