Catrinoiu: „Vor să lase PNŢCD în stradă”

Ţărăniştii refuză să împartă sediul din Târgu Jiu cu Partidul Poporului şi nu sunt dispuşi să cedeze nici măcar un centimetru pătrat. Preşedintele PNTCD Matei Catrinoiu a spus că primarii pesedişti vor să lase ţărăniştii în stradă atât la Motru, cât şi la Târgu Jiu.

Preşedintele PNŢCD Gorj Matei Catrinoiu a dezminţit faptul că ar fi dispus să cedeze o parte din sediul central celor de la Partidul Poporului, în schimbul unei alianţe electorale. Catrinoiu susţine că sunt doar negocieri politice şi că nu i-a promis colegului său de la Partidul Poporului o jumătate de sediu, aşa cum afirmase Constantin Căruntu într-o conferinţă de presă. „Nu s-au purtat şi nu vom purta negocieri pentru sediul PNŢCD din Târgu Jiu. Este o minciună că am vrut să facem alianţă cu Partidul Poporului în schimbul sediului. Discuţiile despre alianţă sunt pur politice şi nu implică cedarea nici măcar a unui centimetru din acest sediu”, a Matei Catrinoiu, preşedinte PNŢCD Gorj.

Matei Catrinoiu susţine că primarii pesedişti sunt cei care vor să lase ţărăniştii pe străzi, pentru că şi primarul din Motru a dat sediul PNŢCD unui club al pensionarilor. „Primarul Hanu ne-a dat afară şi sediu şi acum ne judecăm. A băgat acolo un club al pensionarilor. Am făcut la Motru evaluarea a 300 de apartamente şi vedeţi cum sunt tratat”, a mai spus Matei Catrinoiu.

CUMPĂRARE

Chiar dacă nu vrea să împartă sediul cu nimeni, PNŢCD nu poate plăti chiria către Primăria Târgu Jiu, acumulând datorii de zeci de milioane de lei vechi. Catrinoiu ar vrea să cumpere spaţiul la preţ de inventar, nu la preţul pieţei. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu susţine că PNŢCD va fi dat în judecată dacă nu plăteşte chiria.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: