Cătuşe de la Moş Nicolae pentru doi gorjeni

Doi gorjeni au primit cadou de Moş Nicolae, de la poliţişti, câte o pereche de cătuşe. Aceştia au fost reţinuţi 24 de ore, după ce au sustras componente de cupru dintr-un transformator electric. Valoarea prejudiciului este de 18.000 de lei.

Doi bărbaţi, unul de 37 de ani din Bolboşi, iar un altul de  26 de ani din Tismana, au reuşit să demonteze un transformator electric, care aparţinea unei societăţi din Mehedinţi, care urma să fie racordat la reţeaua electrică din oraş, înlocuind un alt transformator de 800 kw.  Transformatorul fusese depozitat pentru o perioadă de timp în curtea unei case din Tismana. În noaptea de 24 noiembrie, cei doi au reuşit să sustragă mai multe componente de cupru cauzând un prejudiciu în valoare de 18.000 lei. Făptaşii au fost depistaţi abia ieri şi reţinuţi de poliţişti, după care au fost prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă activităţile de cercetare pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea prejudiciului.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: