Cătuşe pentru violatorul din Vladimir

Bărbatul care în ultimii şapte ani şi-a batjocorit fiica minoră a primit ieri mandat de arestare preventivă. În ajun de Moş Nicolae individul s-a ales cu o pereche de cătuşe la mâini, ca o răzbunare a sorţii pentru faptul că şi-a siluit copila ani de zile.

Fata, în vârstă de 13 ani, a trecut prin clipe grele jumătate din viaţă, cel care i-a pricinuit necazurile fiind nimeni altul decât cel care ar fi trebuit să o crească şi să aibă grijă de ea ca nimeni altcineva. Deşi pare greu de crezut, abuzurile de care minora a avut parte au ieşit la iveală de abia acum, după ce fata nu a mai suportat şi a povestit prietenelor sale prin ce necazuri trece. Vorbele au ajuns şi la urechile anchetatorilor care, astfel, au reuşit să bage după gratii un individ ce şi-a nenorocit propria copilă.

„Faţă de inculpat procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru comiterea în formă continuată a infracţiunilor de viol şi incest, prevăzute de art. 197 alin.1, alin.2 litera b şi b indice 1 şi alin.3 teza 1 din Codul penal şi de art. 203 Cod penal, cu aplicarea art. 41-42 Cod penal, pentru faptul că acesta, în perioada anilor 2006-2012 a întreţinut în mod repetat raporturi sexuale cu fiica sa, care în prezent are vârsta de 13 ani, prin acte de constrângere şi profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa sau de a se apăra, partea vătămată având la începutul activităţii infracţionale vârsta de 7 ani”, a comunicat ieri Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbatul arestat preventiv pentru 29 de zile va sărbători nu doar Moş Nicolae şi Moş Crăciun în spatele gratiilor, ci şi multe sărbători de Paşti pentru că pedeapsa pe care o riscă îi poate aduce ani buni de puşcărie.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: