Caută investitori pentru o fabrică de mezeluri în comună

Lipsa investitorilor, dar și a locurilor de muncă, este o problemă cu care se confruntă și autoritățile locale din comuna Logrești. Primarul și-ar dori să găsească un investitor care să facă în comună o fabrică de mezeluri, asta pentru că are în localitate un târg săptămânal de animale și ar avea de unde să-și asigure materia primă. În felul acesta s-ar crea și câteva locuri de muncă, iar localnicii din Logrești dar și din comunele învecinate ar avea piață de desfacere pentru animale.

Comuna Logrești face parte din localitățile Gorjului care duce lipsă de investitori. Analizând localitatea, dar și îndeletnicirile sătenilor, primarul a ajuns la concluzia că în zonă ar merge foarte bine o fabrică de mezeluri. Edilul încearcă de câțiva ani să găsească investitori care să vină să-și deschidă o afacere în zonă, dar fără niciun rezultat până în acest moment.

Ion Băluță susține că ar merge în localitate o fabrică de mezeluri, asta pentru că majoritatea oamenilor cresc animale și în comună este săptămânal un târg de animale autorizat de Direcție Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. „Eu am căutat investitori. Am avut și câțiva localnici care au purtat discuții la București pe această temă. Ar fi foarte bine dacă aici ar deschide cineva aici o fabrică de mezeluri, pentru că au aici materie primă. Avem și un târg săptămânal de animale , unde vin crescători din toată zona. Pe lângă faptul că ar crea câteva locuri de muncă aici pe plan local, ar avea și crescătorii de animale de câștigat pentru că ar avea unde să-și vândă produsele. Terenuri am avea să le punem la dispoziție, dar numai să vină ei”, a declarat Ion Băluță, primarul comunei Logrești

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: