Cauţiune mai mică decât o partidă de sex

Gorjeanca de 23 de ani care săptămâna trecută a mărturisit că s-a prostituat în Italia cu ştiinţa soţului său ar putea să ajungă din nou după gratii, după ce procurorii DIICOT au făcut apel la decizia de punere în libertate a acesteia.

Aurelia Mudăvoiu a fost lăsată în libertate de către un complet de judecători de la Tribunalul Gorj, după ce a achitat cauţiunea de 10.000 de lei. Femeia a fost arestată preventiv de la începutul lunii iunie, când, împreună cu soţul său Lleshi Erjon, de 33 de ani, a fost prinsă în flagrant în timp ce ducea o tânără din Gorj în Italia, pentru a se prostitua, evident.

La termenul la care a fost pusă în libertate, Mudăvoiu a mărturisit totul în faţa judecătorului de caz, inclusiv faptul că s-a prostituat atât înainte de a se mărita, cât şi după, albanezul Erjon neavând nimic împotrivă. Sumele încasate de gorjeancă i-au închis acestuia gura chiar şi după ce bărbatului i s-au pus cătuşe la mâini. „Banii i-am făcut de la clienţi, pentru că eram plătită foarte bine. Un client mi-a dat o singură dată 16.000 de euro. I-a scos din contul lui şi i-a pus pe numele meu, apoi altcineva mi-a dat 10.000 de euro. De acolo am banii”, a mărturisit femeia, la procesul de la Târgu Jiu.

Curtea de Apel Craiova va judeca mâine recursul făcut atât de DIICOT Gorj, cât şi de albanezul Erjon, care şi el vrea să fie lăsat liber, deşi nu a avut cei 10.000 de lei pentru a plăti cauţiunea. Procurorul de caz a susţinut că femeia nu trebuie lăsată în libertate pentru că a făcut parte din mai multe reţele ale mafiei albaneze şi că şi-a schimbat locaţiile în Italia de 15 ori în ultimii ani, tocmai pentru a i se pierde urma. Mudăvoiu a negat acuzaţiile în cauză şi a obţinut judecarea în stare de libertate, lucru care se poate schimba însă după ce magistraţii Curţii de Apel Craiova îşi por spune punctul de vedere la apelul de mâine.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: