Ce amenzi şi interdicţii s-au aplicat după derby-ul Craiovei

Derby-ul Craiovei dintre Universitatea şi FCU a fost întrerupt după ce galeriile au folosit materiale pirotehnice. Nici un meci între cele două formații nu a fost fără astfel de incidente iar sancţiunile din partea forţelor de ordine n-au lipsit.

După ultimul meci al Craiovelor 13 suporteri au fost amendaţi, iar zece dintre ei au primit şi interdicţie pe o perioadă de un an la competițiile sportive. Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat cu obiecte pirotehnice către alte persoane pe timpul afluirii la stadion, au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte, și-au ascuns fața cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea și au încercat să pătrundă în arenă sportivă fără documente de acces. „În urma meciului de fotbal dintre Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 13 suporteri, organizatorul, cât și firma de pază cu amenzi în valoare totală de 28100 lei. Zece suporteri au primit și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 1 an.

Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat cu obiecte pirotehnice către alte persoane pe timpul afluirii la stadion, au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte, și-au ascuns fața cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea și au încercat să pătrundă în arenă sportivă fără documente de acces. Organizatorul a fost sancționat contravențional pentru că nu a luat toate măsurile necesare efectuării unui control riguros al  persoanelor, la intrarea în arena sportivă, iar firma de pază pentru nerespectarea de către personalul de ordine și siguranță, în incinta arenei sportive, a obligațiilor prevăzute în planul de acțiune” se specifică în comunicatul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova.

Cele două formații din Craiova s-au întrecut în show-uri pirotehnice încă de la începutul partidei, lucru care l-a făcut pe central să oprească meciul de numai puțin de 3 ori.

Vizualizări: 433

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: