Ce cred politicienii despre decizia lui Cosmin Popescu

Vestea că parlamentarul Cosmin Popescu nu va mai candida pe listele PDL Gorj i-a trezit pe preşedinţii celorlalte partide politice care au văzut în acest anunţ posibilitatea de a-şi asigura măcar un post de parlamentar sau câteva mii de voturi. Aceştia sunt de acord că Popescu a realizat multe pentru primarii din colegiul 3, dar nu numai, motiv pentru care au început să curgă ofertele. Cosmin Popescu a demisionat din PDL în urma sentinţei din dosarul său.

REACŢII

Spun public faptul că UNPR Gorj îi solicită dlui Mihai Cosmin Popescu să candideze chiar la Consiliul Judeţean, chiar pe colegiul 3, ne-ar nora un deputat care a reuşit după trei ani de mandat să ajute la dezvoltarea Gorjului. Chiar şi membrii PSD îl apreciază pe domnul Popescu. De astfel de om are nevoie Gorjul.

Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj

Dacă domnul Cosmin îmbrăţişează valorile liberale, gândeşte ca un liberal, n-aş avea nimic împotrivă. Treaba cu oferta mea cred că ar trebui să-l jignească pe domnul Csomin, nu să-l onoreze pentru că trebuie să vină dânsul să spună: Domne aş vrea să fac parte din această echipă. Este un om de calitate.

Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj

“La câte a tras cred că a considerat că e o decizie bună şi poate e. Pentru partid e o pierdere. L-au înlăturat fără să se gândească la el, dar eu cred că trebuia să îl ajute, având în vedere că nu e chiar atât de vinovat”

Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: