Ce directori de la Minprest au prins „fără plată”

Nu doar angajaţii Minprest au fost afectaţi de trimiterea în şomaj tehnic a salariaţilor CE Oltenia, ci şi conducerea societăţii. Printre cei care au fost trimişi câteva zile acasă fără să fie plătiţi se numără inclusiv directorul adjunct al societăţii Alin Văcaru, dar şi directorul economic. Directorul general Gabriel Giorgi nu este afectat, dat fiind faptul că manageriază unitatea cu contract de mandat.

Directorul adjunct al societăţii Minprest Serv Rovinari, Alin Văcaru s-a aflat şi la finalul anului trecut două zile în concediu fără plată. Este şi acum, şi va reveni la serviciu cel mai probabil la finalul acestei săptămâni, dacă directorul general îi va cere acest lucru. „Domnul Alin Văcaru este în fără plată. Ne rotim, în funcţie de ce treabă avem. Până joi cred că va fi tot în fără plată, o să fie nevoie de el vineri, mai ales că suntem în perioada de negociere a contractelor. Nici în data de 3 ianuarie nu a venit la serviciu, la fel şi directorul economic. Acum lucrează echipele PSI, supraveghetorii centrale şi la plantat de puieţi. Numai în zona Motru avem vreo 60 de oameni”, a spus Gabriel Giorgi, directorul general al societăţii Minprest. 

Circa 80-85% din salariaţii Minprest se află până în data de 13 ianuarie în concediu fără plată, iar circa 560 nu mai sunt angajaţi ai societăţii dat fiind faptul că le-au expirat contractele de muncă la sfârşitul anului.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: