Ce fac, astăzi, primarii acuzaţi de trădare în campanie

Cei cinci primari acuzaţi de trădare în campania electorală, trei de la PDL, doi de la USL, sunt alături de cetăţeni şi unii dintre candidaţi în această zi.

 

Unul dintre aceştia nu are de gând să mişte un deget pentru a ajuta partidul şi se preocupă de administraţie. Este cazul lui Marian Rotaru, primarul din Leleşti, nominalizat de Victor Ponta pentru excludere. Aceasta este la primărie, îşi vede de treburile administrative. Întrebat dacă va ajuta USL la vot, Rotaru a spus: „Aşa cum m-au ajutat şi ei pe mine în ultima vreme. A fost şedinţă cu primarii şi nu m-au chemat“.  

Altul, primarul Ion Bîrcă supraveghează procesul de vot de la Turburea, el susţinând candidaţii USL, chiar dacă acest lucru îl costă excluderea.

Şi primarul din Cătunele, Florinel Ţuilă, a auzit că va fi dat afară pentru susţinerea lui Ion Cupă, şi nu a lui Gheorghe Iana, candidat pe colegiul 1 deputaţi. „Ştiu despre declaraţia domnului prim-ministru care sper să fie prim-ministru şi de luni încolo...Ce să fac dacă am un candidat de la mine din zonă? Pot să spun că am făcut campanie pentru USL, sper să iasă domnul Dian Popescu senator. Atâta spun. Domnul prim-ministru nu are atribuţii în Partidul Conservator“, a spus Ţuilă.  

Pe lista de excluderi mai sunt şi primarii Dănuţ Bălu, Fărcăşeşti şi Marian Ardeiu, Samarineşti.  

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: