Ce faceţi dacă nu găsiţi primarii la primărie? Îi căutaţi pe Facebook

Reţele de socializare nu sunt benefice numai celor care vor să piardă timpul în faţa calculatorului ci constituie un mijloc de comunicare şi pentru ……primarii gorjeni. Mai multe primării din Gorj, dar şi primari, au cont pe cea mai populară reţea de socializare, respectiv Facebook. Printre acestea sunt primăria Vladimir, Fărcăşeşti şi Rovinari. În schimb, la Peştişani, cel care are cont este chiar primarul Florin Pavel. 

Reţelele de socializare disponibile pe internet nu au fost trecute cu vederea de primarii din Gorj. Aceştia văd Facebook-ul sau Twitter-ul drept un mijloc bun de informare a cetăţeanului. Aşa se face că trei primării gorjene au luat deja măsuri, s-au informat şi au cont pe Facebook. Este cazul primăriei Rovinari, care, potrivit viceprimarului Laurenţiu Chivu, are cont pe Facebook din 2009. Cel care se ocupă de postarea informaţiilor şi descărcarea pozelor pe pagină este consilierul de imagine al primarului, Mădălin Simion. „Da, avem cont pe toate reţelele de socializare şi pe Facebook şi pe Twitter. Informaţiile sunt actualizate mereu de consilierul de imagine al primarului, tot el descarcă şi pozele de la toate evenimentele care au loc în oraş. Tot ce este de interes public se poate citi acolo”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul din Rovinari, care este de asemenea pe această reţea de socializare. Primăria Fărcăşeşti apare şi ea pe Facebook însă viceprimarul Bălu nu ştie cine se ocupă de postarea informaţiilor. „Este posibil să fie tot cei care se ocupă de site-ul primăriei. Nu ştiu nimic, nu am informaţii”, a declarat Bălu.

PRIETENI

Cel care a fost un pic mai îndrăzneţ şi a preferat să fie el însuşi proprietarul contului pe Facebook este primarul din Peştişani, Florin Pavel. Acesta are nu mai puţin de 101 prieteni şi numai două poze postate. Activitatea primarului pe reţeaua de socializare este însă destul de redusă având în vedere că primarul nu are nici măcar un comentariu.

PERSONALITĂŢI

Printre alte personalităţi de interes public din Gorj care mai socializează pe Facebook este Horaţiu Gorun, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret din Gorj, Virgil Drăguşin, contabil la Direcţia de Agricultură Gorj, Marcel Romanescu, subprefectul de Gorj, Gheorghe Paraschivu, directorul adjunct de la Direcţia de Finanţe Publice Gorj.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: