Ce obiectiv le-a trasat Ilieş junioarelor CSM Târgu Jiu

Şeful secţiei de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieş, le-a urat succes junioarelor 3 ale clubului care susţin joi primul meci la turneul de la Târgu Jiu. Fetele au ca obiectiv să joace din ce în ce mai bine, un handbal modern şi în viteză, le-a transmis coordonatorul handbalului de la CSM.

Miercuri au debutat, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, meciurile din cadrul primului turneu din seria în care evoluează şi junioarele de la CSM Târgu Jiu. Evenimentul se derulează în Sala Sporturilor, în perioada 3-7 februarie, timp în care sunt programate 10 meciuri, câte două în fiecare zi.

Expertul sportiv Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu le-a transmis un mesaj junioarelor pregătite de Andrei Enache înaintea primului joc oficial de la acest turneu, insistând asupra obiectivului pe care îl au fetele: „După o lungă perioadă de așteptare revin și competițiile la nivel juvenil. Suntem bucuroși să fim gazda primelor meciuri oficiale organizate de către FRH. Le doresc tinerelor handbaliste de la CSM, în primul rând sănătate, și le transmit că am mare încredere în ele și sunt sigur că munca lor va fi răsplătită pe măsură. Obiectivul echipei de Junioare 3 este de a crește de la meci la meci, de a juca un handbal în viteză, un handbal modern și cu zâmbetul pe buze”.

După ce a stat în prima zi de turneu, echipa CSM Târgu Jiu va juca joi prima partidă a turneului, de la ora 13.40, cu CSM Slatina. Vineri, 5 februarie, de la ora 11, CSM Târgu Jiu va înfrunta pe CSS Hunedoara, sâmbătă, tot de la ora 11.00, gorjencele se vor duela cu HCM Craiova, iar duminică, de la 11.40, CSM Târgu Jiu va juca împotriva echipei CSS Petroșani.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: